+(420) 412 384 013 +(420) 720 998 468 info@dentalcare.cz

Stomatologické soupravy A-dec jsou synonymem nadstandardní spolehlivosti, dlouhodobé životnosti a propraco­vané ergonomie. České zubaře proto jistě potěší zpráva, že nyní mají k dispozici nové modely pro letošní sezónu.

Společnosti A-dec a její zástupce v ČR – Dent Unit reagu­jí na specifické požadavky českého trhu, který má zájem o kvalitu a nadstandardní výbavu, ale zároveň v některých případech upřednostňuje ekonomické varianty. Snahou firmy Dent Unit bylo vždy nabízet svým zákazníkům přede­vším řešení na míru a na rozdíl od konkurence neprodávat pouze tzv. „výhodné balíčky“.

A-dec 230 je nová křeslem nesená souprava, která jistě potěší především majitele legendárních stomatologických souprav A-dec Cascade, na jejichž tradici tento model nava­zuje. Základ vychází z modelu A-dec 200 a je navíc oboha­cen o nové moderní prvky především v oblasti unitu z vyšší modelové řady A-dec 300. Můžete si zvolit jak horní bičové, tak i stále oblíbené spodní vedení hadic. Souprava je ovlá­dána osvědčeným a spolehlivým pneumatickým systémem. Asistentská strana je vybavena otočným keramickým pli­vátkem a výkonným odsáváním. Osvětlení zajišťuje kvalitní halogenové svítidlo z modelu A-dec 300. Na přání je možné dodat i moderní A-dec LED operační světlo.

Společnost Dent Unit také představila nový model z nej­vyšší třídy stomatologických souprav A-dec 530 s širokými možnostmi konfigurací na míru. Tento nový model díky vysoké úrovni ergonomie, snadnému přístupu k pacien­tovi i špičkovému komfortu a pohodlí pacienta, je před­určen k provádění těch nejnáročnějších stomatologických zákroků. Soupravy A-dec 230 a 530 je možné vybavit dle Vašich požadavků nebo využít cenově zvýhodněných standardních sestav.

Společnost Dent Unit pro podzimní sezónu připravila pro majitele souprav A-dec mimořádný věrnostní bonus. Při ná­kupu nových modelů získáte jednorázovou slevu 15.000,- Kč z nabídkové ceny anebo mimořádnou výbavu v hodnotě 25.000,- Kč.

Pin It on Pinterest

Share This